Get the Big Picture

Get the Big Picture

Kiss the Frog, der tilbyder grafisk facilitering af møder i form af ”billedlig tolkning” af tale og tekst, havde behov for et facelift og redesign af hjemmesiden.

F.eks. var det vigtigt, at hjemmesiden blev mere illustrativ, og kunne præsentere animations-film lavet for forskellige kunder og andre kunde-cases direkte på forsiden. Faktisk var der behov for, at alle de kompetencer Kiss the Frog kan tilbyde, kunne den besøgende let få et indblik i allerede på forsiden. Det var også vigtigt, at kunne udnytte de sociale medier bedre, dvs. Flickr, Vimeo, LinkedIn, Google+, Twitter m.m.

Vi fik konstruktiv sparring af Cloud Customer Care, der løste det ved dels at have de sociale links vist som en top-bar i højre spalte/kolonne, og samtidig blev vist et video-galleri af Vimeo-klip med kundecases og et galleri af billeder fra Flickr i samme spalte.

Vi havde behov for at strukturere de mange informationer på en simpel og brugervenlig måde. Cloud Customer Care foreslog, at konstruere hjemmesiden i en web-responsive template i WordPress, og kom med flere forslag til forskellige templates og designs, der eksempelvis ved hjælp af et “grid” med “thumbnails” af kundecases, kunne give et flot overblik. Da tiden var knap og websitet skulle være klar indenfor ca. 3-4 uger, valgte vi hos Kiss the Frog, at fortsætte med eksisterende template, der dog blev tweaket en del for at kunne leve op til vores krav til løsningen, og kunne vises udmærket på en smartphone / tablet.

Den endelige løsning blev et facelift og væsentlig omstrukturering af mange informationer på en enkelt og overskuelig måde, der til Kiss the Frog’s begejstring har gjort den mere brugervenlig og ikke mindst er besøgstallet og dermed ranking’en steget en del.

Kunde:
Kiss the Frog
Tech:
• Type: Cms-baseret hjemmeside • System: Wordpress 4.0 • Template/Design: Redesign af Big Picture • SEO: Søgemaskineoptimeret, Google indekseret, headers/tekst • Produceret i januar 2014