{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
e-dtm – e-marketing, der virker
Website konstrueret i Bricksite med overskuelig og brugervenlig grænseflade, der gør det nemt at finde de aktuelle informationer. Slider, e-learning video-clips med "Call to actions".
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Når salg og kunderådgivning skal præsenteres…
Konstruktion og redesign af hjemmeside for Resma i Wordpress med kundevenlig funktionalitet, kundecases, Youtube præsentations video på forside m.m. De besøgende skulle bl.a. have mulighed for at booke aftaler direkte via kalender-funktion. Siden blev opbygget så alle informationer var nemt tilgængelig uanset hvilken side man stod på. SEO optimeret.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Digitalt produkt-katalog med webshop….
Ny hjemmeside for markedsføring af fundamentskruer på det danske marked, konstrueret i Wordpress med webshop, Woocommerce plugin, samt betalingsgateway via Quickpay. Herunder design og opsætning af funktionalitet med videopræsentationer m.m., online produktkatalog, download af produkt brochurer
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Når plastic industri – skal være indbydende…
Nordic Polymers havde brug for et website, der på en indbydende måde kunne illustrere deres forretningsområde, plastic / polymer og samtidig give at image for proffessionelle leverandører og samarbejdspartnere... Illustereret med galleri og med top-slider. Historik og nyheder om events. Hurtig kontaktformular til henvendelser og interesserede.  
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Hjertestedet – en fotografs showroom for bryllupsentusiaster….
Website for bryllups fotograf, Carsetn Lundager, konstrueret og designet i Bricksite med Flash slideshow og billed-galleri.  
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Helsingør Bådudlejning – Webshop løsning der sælger fiskegrej…
Redesign og opsætning af web shop for hjemmesiden, VandogFritid.dk. Website redesignet i Joomla og webshop opbygget med e-commerce plugin Virtue Mart. Opsætning ag betalingsgateway til Nets Redigering layout / billeder til shoppen Google indeksering og Adwords reklame for produktet listen (Merchant Center)
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Kiss the Frog – Billeder og illustrationer siger mere end ord…
Kiss the Frog, der tilbyder grafisk facilitering af møder i form af ”billedlig tolkning” af tale og tekst, havde behov for et facelift og redesign af hjemmesiden. F.eks. var det vigtigt, at hjemmesiden blev mere illustrativ, og kunne præsentere animations-film lavet for forskellige kunder og andre kunde-cases direkte på forsiden. Faktisk var der behov for, at alle de kompetencer Kiss the Frog kan tilbyde, kunne den besøgende let få et indblik i allerede på forsiden. Det var også vigtigt, at kunne udnytte de sociale medier bedre, dvs. Flickr, Vimeo, LinkedIn, Google+, Twitter m.m. Vi fik konstruktiv sparring af Cloud Customer Care, der løste det ved dels at have de sociale links vist som en top-bar i højre spalte/kolonne, og samtidig blev vist et video-galleri af Vimeo-klip med kundecases og et galleri af billeder fra Flickr i samme spalte. Vi havde behov for at strukturere de mange informationer på en simpel og brugervenlig måde. Cloud Customer Care foreslog, at konstruere hjemmesiden i en web-responsive template i Wordpress, og kom med flere forslag til forskellige templates og designs, der eksempelvis ved hjælp af et "grid" med "thumbnails" af kundecases, kunne give et flot overblik. Da tiden var knap og websitet skulle være klar indenfor ca. 3-4 uger, valgte vi hos Kiss the Frog, at fortsætte med eksisterende template, der dog blev tweaket en del for at kunne leve op til vores krav til løsningen, og kunne vises udmærket på en smartphone / tablet. Den endelige løsning blev et facelift og væsentlig omstrukturering af mange informationer på en enkelt og overskuelig måde, der til Kiss the Frog’s begejstring har gjort den mere brugervenlig og ikke mindst er besøgstallet og dermed ranking’en steget en del.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Busselskabet, Excursion, fik integeret deres bookingsystem med flot hjemmeside
Unikt website konstrueret i WordPress med booking af busrejser og ophold integreret med Woocommerce webshop med Paypal betalinsgateway, så de rejsende betaler for deres bestilte bookinger. Commerce-delen er endvidere integreret med online booking-system, der er integreret med economics erp-løsning.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Murerfirmaet, Ernst Christensen & Søn, kunne fremvise deres håndværksopgaver..
Ernst Christensen & Søn, fik vist deres forskellige kundeopgaver i et galleri, så i sær nye kunder kan se hvad de kan udrette håndværksmæssigt. Website udviklet i Wordpress med slider i topbanner, der viser billeder af murer- og entreprenør arbejder udført. Et enkelt, og dog virkningsfuldt website med professionelt layout.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
Nabohaven fik visualiseret deres anlægsprojekter…
Nabohaven er en anlægsgartner, der havde brug for en ny hjemmeside som kunne præsentere mange af de anlægs-projekter de har udført og samtidig ville gøre det nemt for nye kundeemner at finde og kontakte dem. Det var derfor vigtigt, at der blev lavet et billedgalleri, der viser alle de forskellige anlægsopgaver som Nabohaven udfører. Websitet er Google-optimeret (SEO), der gør at kundeemner nemmere finder dem på bestemte søgeord.
Learn More
{"dots":"true","arrows":"true","effect":"slide"}
WordPress Website – Watong Service – skabte bedre service og dialog med kunderne
Watong Service tilbyder en bred vifte af serviceydelser: rengøring, flytteservice, transport, lagerarbejde, div. ufaglærte håndværksjob. Der blev lavet et billedgalleri, der viser alle de forskellige serviceopgaver som tilbydes. Endvidere er forskellige kontaktformularer, og tilmelding af nyhedsbrev. Websitet er Google-optimeret (SEO), der gør at kundeemner nemmere finder dem på bestemte søgeord.
Learn More
 – Gallery Slider