We make your website proactive...

Partnere

Vores partnere:

 wordpress-icon WordPress er nok verdens mest udbredte CMS (Content Management System), der p.t. bliver benyttet til opsætning og administration af ca. 23% af samtlige hjemmesider på Internettet! Cloud Customer Care benytter også WordPress som det mest foretrukne CMS, også fordi det er meget åbent over for andre backend-systemer. Ønskes en e-commerce (webshop) løsning findes der en del gode plugins til det.
 joomla Joomla er et open source CMS, der bliver anvendt af mange herhjemme, og vi benytter det også, specielt  i tilfælde, hvor nem administration og grafisk layout har stor betydning.
 WiX-logo Wix er især udbredt i USA, der et et mindre CMS, der har færre templates og tilføjelser (plugins) at vælge imellem. Til gengæld har de flotte templates, super nem administration, og de mest gængse funktionaliteter (apps) og der kan tilkøbes en webshop med betalingsgateway. Dog skal man være opmærksom på at websitet vedligeholdes og hostes på deres egen web-server, så der betales en månedlig licens for denne del.
Cloud Customer Care kan anvende Wix i de tilfælde, hvor behovene er mindre og det skal være nemt at vedligeholde den fremover.
   Weebly er et udmærket, mindre CMS, der er på dansk og fås også med webshop. Vi benytter Weebly, når behovene er mindre krævende, men der er alligevel brug for en webshop med nem administration . Der kan vælges blandt flotte templates. CMS hostes hos Weebly og der betales et månedligt fee, når der skal udvides med mere end 5 sider eller er brug for mere funktionalitet.
dreamweaver  Adobe Dreamweaver er et web-udviklingsværktøj, der benyttes når der er brug for fuld flexibilitet, og f.eks. layout’et ikke skal designes ud fra nogle predefinerede templates. Ulempen er at det er vanskeligt selv at administrere, så al administration og vedligeholdelse foretages af Cloud Customer Care.
 prestashop_mini-logo  Vi kan anbefale og benytter i mange tilfælde Prestashop til at opbygge en professionel, high volume webshop med mange funktionaliteter og mulighed for lagerstyring m.m. Prestashop anvendes af ca 900k websites, og er en af de mest udbredte e-commerce systemer, hvor der kan udbygges med et væld af moduler og templates. Layoutet er flot og fungerer også på mobile enheder (responsive)
Magento-logo  Magento er et andet super professionelt e-commerce system, der i dag benyttes af over 1M sites og kan tages i anvendelse når behovet er til det. Det er skalerbart og kan håndtere tusindvis af transaktioner/ordrer.
 woocommerce-logo2 Woo Commerce er et meget anvendeligt e-commerce system, der anvendes som plugin (tilføjelse) til WordPress. De har mere end 10M downloads og er nok det meste udbredte e-commerce system i verden. På den måde kan man både udnytte fordelene ved et fleksibelt CMS og samtidig få fordelene ved e-commerce funktionalitet.
Podio-logo Podio er et 100% fleksibelt Project Management System, der designes og tilpasses individuelt i forhold til de informationer og den måde der arbejdes på. Der arbejdes i Workspaces, der er teambaseret så alle ressourcer udnyttes optimalt på tværs af afdelinger/grupper og alle, kan have adgang til den information, der er behov for. Der kan integreres med forskellige fildelingssystemer såsom Dropbox, One Drive, Google Drive etc. Kan også opbygges som et CRM-system, og der kan opbygges et socialt intranet, hvor de sociale media kan inddrages.
TimeatWeb  Time@Web er et Time Management System, der ikke blot holder styr på dit tidsforbrug hos dine kunder, men også materiale forbrug, og kvalitets-kontrol. Det er specielt anvendeligt for håndværks-virksomheder, der har brug for at deres svende tidsregistrerer deres timeforbrug hos kunderne på dags- uge- og månedsbasis.
ZOHO er et verdensomspændende CRM softwarehus, der benyttes af ca. 30 mio. brugere på verdensplan. CRM-systemet er modulopbygget med alle mulige tænkelige styringsværktøjer, der gør at det kan tilpasses fuldstændigt virksomhedens behov.

 

Gem

Gem

Kontakt os

Du kan kontakte os direkte ved at udfylde formularen med et hvilket som helst ønske du måtte have.
Dit navn:*
Firma:
e-mail:*
Telefon nr.:
Hvilket område beskriver bedst dit spørgsmål / behov?
Din besked:*

* markerer nødvendige felter

Tast de karakterer du ser: