Vores partnere:

UnoEuro UnoEuro er vores Hosting partner som vi har benyttet siden begyndelsen og anbefalet til mange af vores kunder, der absolut yder en høj performance på web-serverne, der er kraftige og optimerede Linux servere. Der er ubegrænset traffik og e-mail konti, samt subdomains, og tages backup flere gange om dagen.
  ZOHO er et verdensomspændende CRM softwarehus, der benyttes af ca. 30 mio. brugere på verdensplan. CRM-systemet er modulopbygget med alle mulige tænkelige styringsværktøjer, der gør at det kan skræddersys fuldstændigt til virksomhedens behov. Vi har valgt at benytte ZOHO som backend CRM system, til en kundevendt web-løsning, da det er er super fleksibelt, har et åbent  API, og tilmed er super billigt.
 PODIO vendor PODIO er et 100% fleksibelt Project Management System, der designes og tilpasses individuelt i forhold til de informationer og den måde der arbejdes på. Der arbejdes i Workspaces, der er teambaseret så alle ressourcer udnyttes optimalt på tværs af afdelinger/grupper så alle har adgang til den information, der er behov for. Der kan integreres med forskellige fildelingssystemer såsom Dropbox, One Drive, Google Drive etc. Ved at integrere PODIO med en proaktiv hjemmeside, hvor kunderne selv henvender sig, er det pludselig muligt at skræddersy en web-løsning, der kan håndtere alle slags funktioner.
Det kan f.eks. være et online booking-system med pladsreservation, et rekrutteringssystem, hvor ansøgerne ansøger online og mange andre muligheder…
TimeatWeb  Time@Web er et Time Management System, der ikke blot holder styr på dit tidsforbrug hos dine kunder, men også materiale forbrug, og kvalitets-kontrol. Det er specielt anvendeligt for håndværks-virksomheder, der har brug for at deres svende tidsregistrerer deres timeforbrug hos kunderne på dags- uge- og månedsbasis.
  Når der skal ydes speciel grafisk design, samarbejder vi med Tenna Nørgaard fra Tenzion, der har drevet grafisk virksomhed siden 1999 og er en erfaren AD’er.
   Skal der tages billeder af personprofiler, virksomhedens omgivelser og miljø, der giver god stemning og fortæller mere end ord, så har vi et samarbejde med den helt rigtige fotograf, Gitte Falkenberg fra StudioOne.
  Kravene til de mest ambitiøse og professionelle virksomheder stiger hele tiden, og det gælder som virksomhed om at kommunikere, markedsføre og brande sine produkter og ydelser med fejlfrie og professionelle tekster, da det har stor betydning for dine kunders køb. Derfor bruger mange virksomheder uhyre meget kostbar tid på at gennemlæse, tilrette, oversætte og skrive det materiale, de udsender. Men vi har valgt at samarbejde med GoEdit, så vores kunder kan få tilbudt korrekturlæsning, oversættelse og opstramning af eksisterende tekster på websites og i brochurer. Det sikrer en fejlfri tekst af højeste kvalitet, og det er både hurtigere og nemmere for alle parter.

 

Gem

Gem