SEO (Søgeoptimering)

For at finde ud af, hvordan din hjemmeside “performer”, er det fornuftigt at få lavet et hjemmeside check. Dels for finde ud af om den rent faktisk bliver fundet ud fra de søgeord du ønsker, og hvilke søgeord folk benytter inden de havner på din hjemmeside. En hjemmeside kan være nok så brugervenlig og designmæssig lækker, men hvis den ikke bliver fundet – er det hele ligesom lidt lige meget, ik…?

Brugervenlighed og design har selvfølgelig betydning når de søgende, potentielle kunder er havnet på din hjemmeside -og så skal design, brugervenlighed og det rette budskab være med til at holde de besøgende lidt længere… og gerne få dem til at kontakte dig.

Cloud Customer Care har mere end 20 års erfaring  med Customer Relationship Management (CRM) og dialog markedsføring og kender derfor til hvilke virkemidler, der kan anvendes og “call-to-actions”, der vil være en fordel at brugseo-google-glasse.

Vi sørger selvfølgelig for at indeksere og søgeoptimere (SEO) din hjemmeside og anvender Google’s egne optimeringsværktøjer, så din hjemmeside bliver fundet og rankes højere. Vi kan udarbejde en analyse-rapport med anbefalinger på optimering og anvender her til bl.a. Google Analytics.

For os er det selvfølgelig lige så vigtigt, at dine ideer og forretningsmæssige mål med hjemmesiden kommer til udtryk. Vi sparer med dig og inspirerer til, hvordan en proaktiv hjemmeside kan bygges op, for bedre at opnå dine målsætninger.