Cloud Customer Care har mere end 22 års specialist erfaring indenfor web-kommunikation og kundebaserede CRM-løsninger, der står for Customer Relationship Management, hvilket betyder at du kan håndtere alle de kundevendte aktiviteter online.

CRMDu kan holde styr på dine kalender-aktiviteter i f.eks. Outlook og samtidig have et overblik over hvilke tilbud du har sendt, hvad der blev aftalt, hvilke kontrakter der er indgået eller hvad du talte med kunden om sidst. Måske ville det være interessant at finde ud af, hvilke kunder der bør have dit fokus, hvor meget tid du anvender på de forskellige opgaver og projekter, hvor tæt du er på at overholde dine salgsbudgetter, og hvor meget du allerede har faktureret til eksisterende kunder….?

Du får lynhurtigt et fuldstændigt overblik over din forretningsmæssige situation og enhver kundes situation.

Hos os er det mindst ligeså vigtigt at definere dine behov og nuværende arbejdsgange og hvordan vi kan gøre dem mere effektive og struktureret. Systemet alene gør det ikke, så med mere end 20 års erfaring i anvendelse og implementering af CRM-løsninger er vi godt rustet til opgaven. Vi har derfor valgt et meget fleksibel og brugervenligt CRM-system, der er cloud-baseret og kræver således kun en internet forbindelse og du har online forbindelse til alle dine kundeinformationer. CRM-systemet kan synkroniseres med de mest almindelige kalender-systemer, såsom Outlook, Google Calendar, Outlook Express og kan linke til de sociale medier: LinkedIn, Twitter, Facebook m.m. Du kan fakturere direkte fra systemet eller sende en ordre til dit økonomisystem.

Det er nemt at sætte op og kan i de fleste tilfælde anvendes direkte “Out of the box”, og ellers kan det skræddersys fuldstændig til at dække de fleste virksomheders behov uanset branche.

Med et cloudbaseret CRM-system, er du i stand til at håndtere dine kundesager, og kundeaktiviteter “on the fly”på mobilen, tablet’en eller den bærbare, og du får konstant overblik over enhver situation vedrørende projekter, medarbejdernes opgaver og tidsanvendelse, hvad der er faktureret i forhold til faktisk forbrug, og budgetteret. Du får et værktøj ved hånden, der på én gang forbinder salgsarbejdet med  omkostninger og økonomi i realtid. Kort sagt, du får overblik over dine kunders situation, og et unikt salgsværktøj der målretter og effektiviserer dit salgsarbejde! Er der nogen grund til at vente? Det kan ikke betale sig at lade være…

Gem

Gem