En proaktiv hjemmeside interagerer og involverer dine kunder direkte…!

shared infoDine kunder og potentielle kunder har stor glæde af at kunne servicere sig selv. Det vil dels højne din service over for kunderne betydeligt, der samtidig vil føle sig bedre serviceret, og gøre dem mere loyale overfor dig, og dels vil du spare en masse tid som du kan anvende på at styrke din forretning. Med en proaktiv hjemmeside, kan dine kunder henvende sig direkte via f.eks. en kontaktformular eller et bruger login, der samtidig kan knyttes sammen med et internt salgssystem, CRM-system, der holder styr på alle henvendelserne, hvad de drejer sig om, sender automatisk en e-mail, ud fra kundens behov og sørger for automatisk opfølgning via din kalender i f.eks. Outlook. Dette ville gøre dit forretningsliv betydeligt lettere og mere målrettet. Samtidig er alle informationer struktureret og giver overblik over en hver kundes situation og du kan tage action med det samme.

 

Styrk synergien ved at arbejde projekt-/team- orienteret

Projekt- og team orienteret​ For projektorienterede virksomheder kan der være behov for, at dele informationer, så alle er orienteret om projektets forløb, planlagte aktiviteter, tidsplan for deadlines, tildelte ressourcer, hvor langt man er i processen m.m.  Måske er det interessant at registrere forbrugt tid og se faktisk tid holdt op imod fakturerbar tid, eller lave et tilbud/faktura baseret på den faktuelle tidsanvendelse hos alle involverede parter? Arbejdsgangen bliver lettere og det bliver også nemmere at budgettere og  prisfastsætte et projekt. ​Projektets status og tidsplan, kan eventuelt deles med involverede projektpartnere eller kunder. Alle arbejder sammen mod et fælles mål, og synergien i at arbejde som et team udnyttes optimalt.

 

International website- /portal-løsning integreret med Cloud CRM

Globalt markedØnsker du et internationalt website, der henvender sig til alle, der måtte være interesseret i dine produkter/ydelser, og hvor websitet enten bliver oversat automatisk til det sprog brugeren ønsker, eller der vælges nogle specifikke sprog versioner, så kan Cloud Customer Care tilbyde en multilanguage og multisite løsning. Web-løsningen kan integreres med cloud-baseret CRM, Zoho, der er internationalt og benyttes af mere end 20 mio. brugere på verdensplan. Zoho er en cloudbaseret (online) CRM-løsning, der er tilgængelig hvor som helst, blot du kan komme på internettet. CRM-løsningen indeholder et væld af forskellige funktionaliteter, der kan tilpasses individuelt alt afhængig af behovene.

Zoho forbinder salg, marketing, tidsstyring, projektstyring og økonomistyring i én løsning. Du får overblik over, enhver kundes situation, og får et unikt salgs- og markedsføringsværktøj til målretning og effektivisering.

 

Rapporter og overblik

Struktur giver overblikDet er altid interessant at få overblik over f.eks. tid og ressourcer anvendt på en opgave/kunde og holde det op imod den fakturerbare tid. Analyser og vigtige rapporter med nøgletal, kan opsættes til og tilgås direkte fra et “dashboard”, der kan præsenteres på et website og måske med begrænset adgang for udvalgte brugere.  Ved at integrere dit website med et CRM-system, har du overblik og nem adgang til relevante data og rapporter, der kan gemmes og præsenteres i Excel.

 

Udnyt de sociale media

Social Media indragesDu kan linke en personprofil direkte til en Facebook, Twitter eller Google+ -profil, således at du har alle detaljer om personen direkte tilgængelig fra dit online CRM-system.

De fleste anvender i dag enten Outlook eller måske Google Calendar til at holde styr på kontakter og kalender aktiviteter. Zoho er fuldt integreret og synkroniserer dine kontakter og kalender aktiviteter så du ikke skal tænke på at vedligeholde flere systemer.

 

Gem

Gem

Gem

Gem