Cloud Customer Care har siden 2008 arbejdet med en del forskellige teknologier, her er en liste:

Adobe Dreamweaver er et web-udviklingsværktøj, der benyttes når der er brug for fuld flexibilitet, og f.eks. layout’et ikke skal designes ud fra nogle predefinerede templates. Ulempen er at det er vanskeligt selv at administrere, så al administration og vedligeholdelse foretages af Cloud Customer Care.
Joomla er et open source CMS, der bliver anvendt af mange herhjemme, og vi benytter det også, specielt  i tilfælde, hvor nem administration og grafisk layout har stor betydning.
WordPress er nok verdens mest udbredte CMS (Content Management System), der p.t. bliver benyttet til opsætning og administration af ca. 23% af samtlige hjemmesider på Internettet! Cloud Customer Care benytter også WordPress som det mest foretrukne CMS, også fordi det er meget åbent over for andre backend-systemer. Ønskes en e-commerce (webshop) løsning findes der en del gode plugins til det.
  Drupal er et andet større CMS system, der i starten var kendt for høj performance og teknisk funktionalitet. Administrationen kræver lidt mere teknisk snilde og kan virke tung.
Magento er et andet super professionelt e-commerce system, der i dag benyttes af over 1M sites og kan tages i anvendelse når behovet er til det. Det er skalerbart og kan håndtere tusindvis af transaktioner/ordrer.
Vi kan anbefale og benytter i mange tilfælde Prestashop til at opbygge en professionel, high volume webshop med mange funktionaliteter og mulighed for lagerstyring m.m. Prestashop anvendes af ca 900k websites, og er en af de mest udbredte e-commerce systemer, hvor der kan udbygges med et væld af moduler og templates. Layoutet er flot og fungerer også på mobile enheder (responsive)
Woo Commerce er et meget anvendeligt e-commerce system, der anvendes som plugin (tilføjelse) til WordPress. De har mere end 10M downloads og er nok det meste udbredte e-commerce system i verden. På den måde kan man både udnytte fordelene ved et fleksibelt CMS og samtidig få fordelene ved e-commerce funktionalitet.
Wix er især udbredt i USA, der et et mindre CMS, der har færre templates og tilføjelser (plugins) at vælge imellem. Til gengæld har de flotte templates, super nem administration, og de mest gængse funktionaliteter (apps) og der kan tilkøbes en webshop med betalingsgateway. Dog skal man være opmærksom på at websitet vedligeholdes og hostes på deres egen web-server, så der betales en månedlig licens for denne del.
Cloud Customer Care kan anvende Wix i de tilfælde, hvor behovene er mindre og det skal være nemt at vedligeholde den fremover.
 Weebly er et udmærket, mindre CMS, der er på dansk og fås også med webshop. Vi benytter Weebly, når behovene er mindre krævende, men der er alligevel brug for en webshop med nem administration . Der kan vælges blandt flotte templates. CMS hostes hos Weebly og der betales et månedligt fee, når der skal udvides med mere end 5 sider eller er brug for mere funktionalitet.
   Podio er et 100% fleksibelt Project Management System, der designes og tilpasses individuelt i forhold til de informationer og den måde der arbejdes på. Der arbejdes i Workspaces, der er teambaseret så alle ressourcer udnyttes optimalt på tværs af afdelinger/grupper og alle, kan have adgang til den information, der er behov for. Der kan integreres med forskellige fildelingssystemer såsom Dropbox, One Drive, Google Drive etc. Kan også opbygges som et CRM-system, og der kan opbygges et socialt intranet, hvor de sociale media kan inddrages.
   HTML5 kode er den mere grafisk avancerede HTML, hvor der laves super flotte grafiske elementer, der ikke tager performance af serveren.
  MySql er et sprog, der anvendes ved tilgang til relationsdatabaser, der typisk ligger på Web-serveren.
  CSS benyttes til at “style” layoutet i f.eks. en WordPress template. Det benyttes i den endelige design-fase.
   Microsoft Dynamics CRM, er et cloudbaseret CRM-system, der er fuldt integret i resten af Microsoft 365 office programmer samt Microsoft Dynamics ERP. Vi kan anvende CRM-delen som “backend” for hjemmesiden (frontend), dvs lagring af data i en database, hvor oplysningerne kan målrettes kundeservice og salg.