Har du taget “temperaturen” på din virksomhed?

Ved du, hvor godt din virksomhed klarer sig? Er din indtjening voksende hver måned, og fortsætter dit salg med at stige eller har du opdaget en alvorlig tilbagegang, som du har brug for at vende, hvis din virksomhed skal overleve?

Hvis du ikke nøje kender dine KPI’er kan du ikke finde svaret på disse spørgsmål før det er for sent. KPI’er eller Key Performance Indicators er de målinger, du behøver, så du kan spore, hvordan din virksomhed klarer sig hver måned.  KPI-dashboard

Et af de store spørgsmål som mange virksomhedsejere forsøger at få besvaret er, hvilke tal eller tendenser de skal overvåge. Selv en lille virksomhed, der forsøger at generere så meget information, hvor de ønsker at spore alting – bliver snart overvældet og må enten give op, eller blot gå tabt i mængden af ​​data.

Der er et berømt citat fra Albert Einstein: “Ikke alt, der kan tælles tæller, og ikke alt der tæller kan tælles”.

Det vigtigste for enhver virksomheds ejer er, at finde ud af, hvilke centrale områder, der skal fokuseres på og som i sidste ende vil afgøre om deres virksomhed fortsætter med at vokse. Forsøg ikke at måle alt for mange områder på én gang, men fokuser på 3-5 områder. Aller bedst er at oprette din egen KPI dashboard med centrale nøgletal og grafer, som du nemt kan oprette i et CRM-system som f.eks. Scoro. Bare husk, at måle dine KPI’er, kun er begyndelsen af ​​processen. For at få fordele og udbytte, bliver du nødt til at handle på hvad du finder…

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, hvis du gerne vll drøfte hvordan Cloud Customer Care kan hjælpe dig med få et værktøj, der giver dig et bedre overblik.

 

Bedste hilsener og ønsker om en positiv udvikling!

Nickolas Lohmann
www.CloudCustomerCare.net