Prøv at forestille dig, at få konstrueret en proaktiv hjemmeside, hvor dine kunder kan henvende sig direkte, der samtidig kan knyttes sammen med et internt salgssystem, crm-system, der holder styr på alle henvendelser, alle dine øvrige kontakter, aftaler, tilbud, ordrer m.m… Dette ville gøre dit forretningsliv betydeligt nemmere og mere målrettet..

Fisker du dine kunder

Bliv en “kunde-fisker”

Det grafiske design af websitet skal selvfølgelig være efter dine ønsker, men nok så vigtigt er at i nu kan opsætte forretningsmæssige mål med websitet – bruge det som en aktiv salgskanal – hvor mange nye kunder skal det tiltrække?
Det vil sikkert være ideelt for jer, at have et flot website som kunderne også kan finde, og der ligefrem tiltrækker nye kunder, som selv henvender sig…?

Det er vores speciale!  Vi gør dit website til din virksomheds salgs-kanal!

For os er det ikke nok at du er tilfreds med løsningen – du skal også kunne måle en effekt hos dine kunder!

På dette punkt er vi eksperter i at analysere os frem til den mest effektive løsning, samt selvfølgelig sørge for at Websitet kommer pænt op ad listen i Googles søgninger

Din hjemmeside skal kunne retfærdiggøre sig selv og gøre en målbar forskel, og ikke kun være et passivt udstillingsvindue som folk hurtigt surfer forbi – men være en aktiv del af din virksomhed som kunderne ønsker at benytte!

Gem