Den nye digitale tidsalder kræver hurtigt overblik

Den nye digitale tidsalderI den nye digitale tidsalder er det forbrugerne der er konger – de sætter trenden, forventer full service, hurtigt informations overblik, hurtig levering, så de kan træffe en beslutning her og nu.

Det stiller helt nye krav til den nye digitale tidsalder, hvor vi før troede at vi kunne styre det hele i et regneark og at det vigtigste var at holde styr på udgående fakturaer – så er virkeligheden en helt anden nu. Nutidens forbrugere er sofistikerede omni-channel købere, der ønsker at være i stand til at bevæge sig problemfrit mellem digitale bærbare enheder som smartphones, tablets, notebooks og fysiske lokationer –  som for eksempel i en detailbutik.

Virksomhederne har brug for at tilslutte front office og back office i realtid – der forbinder kunder, lager, forsyningskæde, priser og distributører/virksomheden sammen.  Det betyder, at kravene til den nye front office skal gå ud over de traditionelle marketing-, salg- og service- automatiserings-funktioner og omfatte integreret realtid web- og mobil- handel og social kundeservice.

Virksomheder bliver nødt til at kigge efter digitale front office værktøjer, der forenkler deres front-office/portal-løsning, og giver en total betragtning af deres kunder, pipeline og status situation – samtidig med at hver enkelt kunde får en personlig oplevelse med en høj service på tværs af alle kanaler – uanset hvordan, hvor og hvornår de interagerer med os som virksomhed.

Traditionel kundeservice og handel forgår typisk via telefonen, e-mail, og den fysiske butik, hvilket ofte er besværligt for kunden. Kunderne ønsker simple og problemfrie selvbetjeningsløsninger online, hvor de kan få relevante informationer, downloade brochurer, læse reviews, bestille eller købe produktet/ydelsen online, track-/trace varen ved levering etc.

Det bliver derfor mere og mere essentielt for virksomheden, at have et digitalt værktøj, der kan holde styr på hele flowet, både for at servicere, betjene kunderne optimalt online, og samtidig kunne målrette salgs- og marketingindsatsen mod kundens udtrykte behov.

Det er her vi kan hjælpe med en web-løsning, der er gennemtænkt hele vejen rundt både set i forhold til kundens ønsker for hurtigt overblik, rette information og selvbetjening, og samtidig et front-/back-office system, der håndterer kundens henvendelse automatisk og direkte.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om mulighederne, så lad os tage en uforpligtende snak om din situation og se på mulige løsninger – blot udfyld dine oplysninger og vi kontakter dig her>:

Gem